Over ons

JONG, AMBITIEUS & EEN PASSIE VOOR ETEN

Thijs Gelaude

Na de opleiding in de hotelschool Spermalie te Brugge volgde ik een culinaire rondreis langs restaurant Bartholomeus**, restaurant ‘t Zilte***, Kommilfoo- & Hertog Jan ***.  Na een stage in Singapore, koos ik toch om mijn eigen keuken uit te bouwen in Sandton Hotel Domaine Cocagne (FR). Gebeten door smaak en gepassioneerd door de wereldkeuken zorg ik voor een sterke visie qua gastronomie boordevol creativiteit.

Chaëlle Danneels

Ik werkte in binnen- en buitenland als hotelmanager in gerenomeerde hotels. Besmet door het horeca virus ruilde ik mijn hotel carrière in om samen met Thijs onze droom waar te maken. Met een grote passie voor gastvrijheid en oog voor detail ontvang ik u graag in onze foodbar!

Stay in touch with us!

Vul uw e-mailadres in en ontvang wekelijks het lunchmenu, samen met een kortingscode voor 5% korting op uw eerste bestelling!