Concept

Lokaal, kraakvers & écht lekker

Cotton Kitchen X Catering Cachette

In 2020 is Cotton Kitchen ontstaan als een uitbreiding van Catering Cachette, met als doel een snelle en voedzame lunchoptie te bieden aan mensen met een drukke job. Terwijl Catering Cachette exclusief gericht is op high-end evenementen, creëert Cotton Kitchen een sfeer waar je kunt genieten van heerlijke gerechten te midden van een gezellige omgeving.

Bij Cotton Kitchen ontdek je een fast-good lunchervaring die perfect past bij het drukke leven in de bedrijvenparken van Kortrijk. Als onderdeel van Catering Cachette delen we dezelfde passie voor kwaliteit, versheid en lokale producten, maar met een meer informele en toegankelijke benadering.

cotton-03
cotton_060923_000138 1

De foodbar

Bij Cotton Kitchen geniet je van gerechten gemaakt met lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten. De foodbar biedt meer dan vers eten aan, het is namelijk een totaalconcept met meerdere diensten.

Ontdek het volledige concept van Cotton Kitchen

  • Eat-in met een zelfbedieningsconcept
  • Take-away
  • Levering aan bedrijven
  • Meeting- en ontbijt boxen
  • Huren van meeting rooms of private renting met bijhorende cateringservice
  • Cotton Connect Club met netwerkevenementen

Door het succes van het concept zijn we verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort een nieuwe vestiging openen in Roeselare!

Meet the team

Achter het gehele concept van de foodbars van Cotton Kitchen staat een jong en dynamisch team, een hechte groep met een gedeelde passie voor gezond en vers eten. Ook de collega’s van Catering Cachette dragen hun steentje bij binnen dit concept, waardoor we samen streven naar lekker en vers eten en klanttevredenheid.

Wil jij ook deel uitmaken van dit jong en dynamisch team?

Bekijk alle vacatures
CK-afterwork-004